tirsdag 14. august 2012

Lei en leilighet i Paris

Lei en leilighet i Paris og lev som en ekte pariser i det legendariske distriktet Montmartre!
"Adopter" et parisisk liv, nabolaget og livsstilen. Bo i din egen leilighet for et kortere eller lengre opphold.
I sommer leide vi en koselig liten studioleilighet i rue Paul Fèval. Gaten lå i et stille og rolig nabolag med bare 5 minutters gåtur til Sacre-Coeur. Leiligheten hadde en kjøkkenkrok kombinert med stuen. Kjøkkenet inneholdt kjøleskap med frys, komfyr, mikro, oppvaskemaskin, vannkoker, kaffetrakter og det meste av det man trenger for å kunne lage seg til det man skulle ønske. Vi hadde et moderne og flott bad med wc, dusj, hårføner, håndkler, håndkletørker. klesstaiv og vaskemaskin.. Det var også LCD-skjerm, støvsuger og innlagt trådløst netteverk i leiligheten. Helt topp hele leiligheten! Vi hadde en koselig fransk balkong som vi åpnet opp hver morgen og bare nøt den deilige atmosfæren, om det var for en frokost, en kaffe eller et glass vin. 
Vi betalte knapt 3000 kr for en ukes leie, og det var en meget god service fra herrene vi leide av. Vi ankom Paris sent på kvelden, og Claude kom til leiligheten kl 24 da vi kom med metroen. Han gav oss nøkler og informerte om alt i leiligheten. Så servicen var upåklagelig!
De har mange flotte leiligheter i flere størrelser og prisklasser i dette flotte området. De ga også mye bra informasjon om området vi bodde i som feks. tips om restauranter, bistroer og barer som ikke alle turistene vanker på, men som franskmennene foretrekker. Vi prøvde en god del av anbefalingene og ble veldig fornøyd! Det var en helt annen opplevelse enn alle de typiske turistplassene som ofte bare er middelmådig og som også kan være ganske dyre.

Vi anbefaler absolutt å leie en leilighet om dere skal tilbringe en litt lenger tid i byen. Det kommer vi garantert til å gjenta. Link til hjemmesiden deres finner du her; http://www.montmartreapartments.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar